Knip en plak naar hartelust!

Versie 1 (28 woorden) 

Copieer

Van ingetogen en intiem tot stevig en dansbaar. Meeslepende covers van nummers die we net iets minder goed kennen, op een frisse en verrassende manier tot leven gebracht.

Versie 2 (65 woorden)

Copieer

Three&Some, dat is Vanessa - zang, Dieter op gitaren en Pascal op contrabas. Ze brengen covers in hun eigen bezetting en arrangement. 
De songs zijn heel divers, veelal Engels, maar ook Frans en Nederlands komen aan bod. Er zitten zeker een paar klassiekers in het repertoire maar net zo goed wat minder evidente nummers.
Laat je meeslepen op een tocht langs een paar decennia steengoede nummers.

Versie 3 (18 woorden)

Copieer

Met stem, gitaar en contrabas, een tocht langs een paar pareltjes uit het recente en minder recente verleden.

Versie 4 (247 woorden)

Copieer

Three&Some is een muzikaal trio bestaande uit: Vanessa, de zangeres; Dieter, gitarist en Pascal, de  contrabassist. Samen vormen ze een dynamisch gezelschap dat garant staat voor een unieke muzikale ervaring.

De muzikale reis van Three&Some omvat een breed scala aan covers die ze op geheel eigen wijze vertolken, met een bezetting en arrangement dat hun signatuur draagt. Het repertoire is doordrenkt van diversiteit, waarbij zowel Engels als Frans en Nederlands deel uitmaken van het muzikale palet dat ze aanbieden.

Het publiek wordt meegenomen op een boeiende tocht langs verschillende talen en genres. Binnen het repertoire van Three&Some ontdek je niet alleen enkele tijdloze klassiekers die iedereen kan meezingen, maar ook minder voor de hand liggende nummers die getuigen van hun artistieke veelzijdigheid. De keuze van nummers is zorgvuldig samengesteld, met oog voor zowel bekende favorieten als verborgen pareltjes, wat de luisterervaring des te boeiender maakt.

De magie van Three&Some ligt niet alleen in de technische beheersing van hun instrumenten, maar ook in de wijze waarop ze emotie en passie weten over te brengen. Het is niet zomaar een muzikaal optreden; het is een meeslepende reis doorheen de tijd, waarbij het publiek wordt ondergedompeld in de rijke klanken van steengoede nummers.

Dus, laat je verwonderen en betoveren terwijl Three&Some je meeneemt op een betoverende tocht langs een paar decennia muzikale pracht. Bereid je voor op een avond vol muzikale verrassingen, waarbij de tijd even lijkt stil te staan en de kracht van live muziek tot zijn recht komt.

Versie 5 (11 woorden)

Copieer

Van Verborgen Parels tot Tijdloze Klassiekers: een muzikaal avontuur met Three&Some